Секогаш сме на располагање да одговориме на сите прашања кои што ги имате за нашите производи и услуги. Контактирајте не и нашиот тим ќе Ви одговори во најкраток можен рок.

ГЕНЕРАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Работно Време
Понеделник – Недела: 10 00 – 16 00 UTC +2

ТЕЛЕФОН
+389 43 446 500
+389 43 446 500

Е – адреса
admin@wineryqueenmaria.com

АДРЕСА
Маршал Тито бр. 63,
Демир Капија

СЛЕДЕТЕ НЕ НА

Работете за Нас

Успеавме да создадеме култура на иновации, креативност и гостопримство. Во нашиот бизнис, знаеме дека задоволен тим е од иста важност колку и задоволен гостин.

Пратете ни го Вашето CV

Нашата Локација