РЕСТОРАН2019-04-27T21:58:39+00:00

“Оние кои знаат како да дегустираат храна и вино на правилен начин, тие ја разбираат уметноста, и токму тие ги дознаваат сите тајни”

ТОДОР ЌИМОВ

Нашата Кујна

Оваа кујна е многу повеќе од само листа со состојки. Готвењето овде е емоционално – судир на техники, идеи и култури. Тоа е страст која може да се почувствува километри надалеку. Ултра свежи состојки внимателно измешани заедно со цел да се создаде еден прекрасен вкус кој ги задоволува и душата и телото.

РЕЗЕРВИРАЈ

Заборавете на времето и релаксирајте се со Вашите пријатели, добра храна, и одлични вина

РЕЗЕРВИРАЈ

Нашата кујна е лабораторија на идеи инспирирана од културата, бидејќи културата е таа која што обезбедува знаење, а знаењето носи задоволства. Нашиот шеф, Сашко Стојановски ги има апсорбирано едновековните кулинарски техники поврзани со ова место како и знаењето на готвачите од кој што е обучуван, и сега ја следи својата интуиција, притоа секогаш потпирајќи се на длабоката традиција, но трудејќи се да го обнови секое јадење со современ ум.

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

ВИНСКИ БАР

Виното е срцето и душата на ова место, јасно изразена страст, а винскиот бар е местото каде што таа страст се споделува со светот

ВИДЕТЕ ПОВЕЌЕ/ РЕЗЕРВИРАЈ >

АПАРТМАНИ

Со удобност и релаксација на гостите како главен приоритет, нашиот ресорт функционира во беспрекорен стил

НАУЧИ ПОВЕЌЕ/ РЕЗЕРВИРАЈ >

ОРГАНИЗИРАНИ ТУРИ

Со цел да го обезбедиме најдоброто можно искуство за посетителите на нашиот имот организираме три различни опции

НАУЧИ ПОВЕЌЕ/ РЕЗЕРВИРАЈ >

За персонализирано искуство посетете го нашиот консиерж

PLAN YOUR VISIT >

Информации за Нас

АДРЕСА

Маршал Тито бр. 63,
Демир Капија

ТЕЛЕФОН

+389 43 446 500
+389 43 446 500

Е – адреса

admin@wineryqueenmaria.com

РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕСТОРАН
ВИНСКИ БАР
АПАРТМАНИ
ОРГАНИЗИРАНИ ТУРИ

НАЈДЕТЕ НЕ

ЛОКАЦИЈА
КОНТАКТ