Горди сме што ја споделуваме нашата страст за одлично вино и во вниманието кое што го посветуваме на секој можен детал, за нашите пријатели и посетители од целиот свет да се чувствуваат специјално!

ОСТАНЕТЕ И РЕЛАКСИРАЈТЕ СЕ

Со удобност и релаксација на гостите како главен приоритет, нашиот ресорт функционира во беспрекорен стил

РЕСТОРАН/ВИНСКИ БАР

Заборавете на времето и релаксирајте се со Вашето друштво со добра музика, квалитетна храна и вкусни вина

Искусете организирана тура на нашиот имот

ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОСЕТА >

Информации за Нас

АДРЕСА

Маршал Тито бр. 63,
Демир Капија

ТЕЛЕФОН

+389 43 446 500
+389 43 446 500

Е – адреса

admin@wineryqueenmaria.com