Доследни на Нашите Корени

Мешавина од великодушност и амбиции! Кралска Винарија Кралица Марија е остварен сон на Крал Александар I Kaрaѓорѓевиќ и Кралица Марија Караѓорѓевиќ. Заедно нашите основачи се посветиле кон создавањето на место и вино со инзвореден квалитет. Оваа единствена визија дефинира се што денес правиме овде. Секоја капка вино произведена во Кралската Винарија Кралица Марија е доследна на оваа единствена мисија, денес, и за генерациите кои што доаѓаат.

Каталог на Вина

За персонализирано искуство посетете го нашиот Консиерж

ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОСЕТА ОВДЕ >

Контакт Информации

АДРЕСА

Маршал Тито бр. 63,
Демир Капија

ТЕЛЕФОН

+389 43 446 500
+389 43 446 500

Е – адреса

admin@wineryqueenmaria.com