“Виното го прави секој оброк прослава, секоја маса поелегантнта, секој ден поцивилизиран”

АНДРЕ СИМОН

Винскиот Бар

Виното е срцето и душата на ова место, јасно изразена страст, а винскиот бар е местото каде што таа страст се споделува со остатокот од светот. Дрвениот ентериер, испегланите покривки, совршената топла светлина, музиката која што дава смисла на се, претставуваат ансамбл на гестови кои дефинираат еден начин на живот.

РЕЗЕРВИРАЈ

Заборавете на времето и релаксирајте се со Вашите пријатели, вкусна храна и одлични вина

РЕЗЕРВИРАЈ

ИСТРАЖИ ПОВЕЌЕ

РЕСТОРАН

Во срцето на Македонија, надзираќи ја клисурата “Демир Капија”, нашиот ресторанот ужива идилични окруженија.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

АПАРТМАНИ

Со удобност и релаксација на гостите како главен приоритет, нашиот ресорт функционира во беспрекорен стил.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

ОРГАНИЗИРАНИ ТУРИ

Со цел да го обезбедиме најдоброто можно искуство за посетителите на нашиот имот организираме три различни опции.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

За персонализирано искуство посетете го нашиот консиерж

ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОСЕТА >

Контакт Информации

ADDRESS

Marshal Tito br.63,
Demir Kapija

PHONE

+389 43 446 500
+389 43 446 500