Ако планирате да не посете во група од осум или повеќе, Ве охрабруваме да резервирате однапред за да можеме да бидеме сигурни дека ќе го обезбедиме најдоброто можно искуство за Вас

Тура околу Имотот

Истражете ја богатата историја на Кралска Винарија Кралица Марија преку организирана прошетка низ убавините што ги нуди ова место

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Приватна Тура

Уникатно дегустаторско искуство во една од нашите приватни соби за дегустација каде што имате прилика да се запознаете со целовековната историја на нашата винарја

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Ресторански Сон

Одлично дегустаторско искуство во кое што ќе научите се за визијата на кралот за создавање на вино и место со извореден квалитет

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

РЕСТОРАН

Во срцето на Македонија, надзираќи ја клисурата “Демир Капија”, нашиот ресторанот ужива идилични окруженија

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

ВИНСКИ БАР

Виното е срцето и душата на ова место, јасно изразена страст, а винскиот бар е местото каде што таа страст се споделува со светот

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

АПАРТМАНИ

Со удобност и релаксација на гостите како главен приоритет, нашиот ресорт функционира во беспрекорен стил

НАУЧИ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Информации за Нас

ADDRESS

Marshal Tito br.63,
Demir Kapija

PHONE

+389 43 446 500
+389 43 446 500