Ресторански Сон

Во оваа уникатна тура и дегустаторско искуство, ќе имате можност да научите за кралската визија да се створи место и вино со неверојатен квалитет. На почеток ќе уживате во едно од нашите историски најзначајни вина, за подоцна да пробате четири вина по Ваш избор. За одличното искуство да биде уште подобро, ќе Ви биде понуден избор од неколку главни јадења кои што создаваат кулинарски мемории што траат.

РЕЗЕРВИРАЈ

Заборавете на времето и релаксирајте се во уникатен амбиент

РЕЗЕРВИРАЈ

ЦЕНА: 30 €/ ПО ЛИЦЕ

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 120 минути

СЕЗОНА: Цела Година

Дневно од 10:00am до 4:00pm; резервација е потребна

*Со цел да се зачува интимноста, оваа тура е ограничена на осум лица и е исклучиво за возрасни. Пристигнете неколку минути порано. Секое значително доцнење може да придонесе за откажување на резервацијата.

Споделете - Одберете ја Вашата Платформа

ПОВЕЌЕ ТУРИ

Тура низ Имотот

Истражете ја богатата историја на Кралска Винарија Кралица Марија уживајќи организирана прошетка низ убавините на ова место

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Приватна тура

Уникатно, интимно дегустаторско искуство во една од нашите приватни соби за дегустација, каде што ќе имате прилика да научите се за нас…

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

За персонализирано искуство посетете го нашиот консиерж

ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОСЕТА >

Информации за Нас

АДРЕСА

Маршал Тито бр. 63,
Демир Капија

ТЕЛЕФОН

+389 43 446 500
+389 43 446 500

Е – адреса

admin@wineryqueenmaria.com