Приватна Тура

Оваа тура Ви нуди едно интимно истражување на Кралската Винарија. Уникатно дегустаторско искуство во една од нашите приватни соби за дегустација каде што ќе имате прилика да научите за нашата долга и одликувана историја. Најпрво, гостите ќе искусат организирана тура околу винаријата, за потоа да продолжат во интимна соба за дегустација. Во оваа интимна атмосфера, ќе имате прилика да уживате во прекрасните вкусови на сите вина од една од најдобрите берби по Ваш избор

РЕЗЕРВИРАЈ

Заборавете на времето и релаксирајте се во уникатен амбиент

РЕЗЕРВИРАЈ

ЦЕНА: 40 €/по лице

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 80 минути

СЕЗОНА: Цела Година

Од Понеделник до Петок во 2:00pm;
Сабота и Недела од 10:00am до 2:00pm

*Со цел да се зачува интимноста, оваа тура е ограничена на осум лица и е исклучиво за возрасни. Пристигнете неколку минути порано. Секое значително доцнење може да придонесе за откажување на резервацијата.

Споделете - Одберете ја Вашата Платформа

ИСТРАЖИ ПОВЕЌЕ

Тура низ Имотот

Истражете ја богатата историја на Кралска Винарија Кралица Марија уживајќи организирана прошетка низ убавините овде

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Ресторански Сон

Во оваа уникатна тура и дегустаторско искуство, ќе имате можност да научите за кралската визија да се створи место и вино со неверојатен квалитет

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

За персонализирано искуство посетете го нашиот консиерж

PLAN YOUR VISIT >

Информации за Нас

ADDRESS

Marshal Tito br.63,
Demir Kapija

PHONE

+389 43 446 500
+389 43 446 500