Тура Низ Имотот

Истражете ја богатата историја на Кралска Винарија Кралица Марија уживајќи организирана прошетка низ убавините на ова место. Со вино во рака научете за историјата и естетиката на имотот, за виновите насади и производните техники. Прогресивно точејќи вино во чашите, ќе ги воочите сите оние детали кои не прават најпосакувана дестинација на Балканот.

РЕЗЕРВИРАЈ

Заборавете на времето и релаксирајте се во уникатен амбиент

РЕЗЕРВИРАЈ

ЦЕНА: 10 €/по лице

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 60 минути

СЕЗОНА: Цела година

Понеделник – Петок од 10:00 до 16:00

*

Ве молиме имајте во предвид дека поради времетраењето на турата и растојанието поминато, се очекува од Вас да бидете во можност да останете на нозе релативно подолг временски период.

Споделете - Одберете ја Вашата Платформа

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

Приватна тура

Уникатно, интимно дегустаторско искуство во една од нашите приватни соби за дегустација, каде што ќе имате прилика да научите се за нас

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

Ресторански сон

Одлично дегустаторско искуство во кое што ќе научите се за визијата на кралот за создавање на вино и место со извореден квалитет

НАУЧЕТЕ ПОВЕЌЕ / РЕЗЕРВИРАЈ >

За персонализирано искуство посетете го нашиот Консиерж

ИСПЛАНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОСЕТА >

Информации за Нас

ADDRESS

Marshal Tito br.63,
Demir Kapija

PHONE

+389 43 446 500
+389 43 446 500